Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

2 υποψήφιοι μου κίνησαν την περιέργεια...


Το μπλόγκ σήμερα φιλοξενεί 2 υποψήφιους που του κίνησαν την προσοχή… Επειδή η πεκάτσα έχει σαβουάρ βίβρ, αρχίζει από τις κοπέλες…

Με μία σύντομη ανάγνωση του βιογραφικού της (εν μιτσή) κάποιος μπορεί να αντιληφθεί τα εξής:

Η Άγκνες γεννήθηκε στη Λάρνακα πριν 23 χρόνια.  Άρα το αφκότσιφλο της δεν έσπασε ακόμα… Άριστη μαθήτρια, βραβευμένη, δικηγόρος… αααααα… ΣΤΟΠ.  Που τα 12 της μες την ΝΕΔΗΚ… Δεν θέλω συγκρίσεις με τα ΕΔΟΝόπουλλα… Στη ΝΕΔΗΚ διευρύνουν τους ορίζοντες στους έφηβους μέλη τους… Καρέκλα να είναι και ότι να ‘ναι… Που τα 23 μας…
Μετά αναφέρει ότι δοιατυρί συνεχές ενδιαφέρον για τα κοινά… Έσιει κανένας πρόβλημα για το πώς έγραψα το δοιατυρί;;;;;;;;;;;;;;;; Να πιάσει πέννα τζιαί να το διορθώσει…

Παίζει πιάνο και παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου… Καλά… ποιος δεν θέλει συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου όπου μέλος του θα μπορεί να παίζει λάηβ πιάνο ΚΑΙ να ανεβάζει μίνι θεατρικές παραστάσεις;;;

Εργάζεται στο γραφείο του παπά . . .

Μιλά αγγλικά και γαλλικά… οι σχέσεις που δοιατυρί με τα ελληνικά δεν αναφέρονται...
Επισυνάπτω τη μπροσούρα της…



Αγνές απορίες:
Έσιει καούρους η πούγκα σου  τζιαί δεν ξανατύπωσες τα φυλλάδια;;;;  Γιατί δεν χρησιμοποίησες Τιπ Εξ;;;; Δεν καταλάβεις ότι γίνεσαι ρεζίλι να διάς φυλλάδια με το ώ διορθωμένο με τη πέννα;;; Ο παπάς τι είπε;;; Οι φωτογραφίες με τους Πεύκιο και Τάσσο, θέλουν να μας δείξουν ότι είσαι άξια και ικανή να προσφέρεις;;;;  Να σε ρωτήσω… Που ήμουν Λόντον επία στο Ματάμ Τουσό τζιαί έφκαλα φωτογραφία με τον Μακάριο … Να κατεβώ το 2013 λαλείς;;;; Έχω τσιάνς;;;;;

ΥΓ: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παπάς, στέλλει επιστολές σε συναγωνιστές ΔΗΚΟικούς για να πουν ένα καλό λόγο για την κόρη… Το πεκάτσα μπλόγκ αφουγκράζεται την επιθυμία του παπά και σου το αφιερώνει…



Για τον επόμενο υποψήφιο ένα θα πω και θα σας αφήσω για να πάω να δω Τσού Λλού... Εσύ πού θα πάεις κύριε Πόντζιο ;;;



22 σχόλια:

  1. eixa ena filo pou ton legan pontzio pou eimastan nearoi. ennen gia kalo pantos. i organotikotita tis agnes kai i leptomeris prosoxi pou dinei se kathe ptixi me sigkinise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπεκάτσα επιτελείς κοινωνικο έργο! Γιατι ερκουμαι Κυπρο την άλλη εφτομαδα τζαι αν δεν με επροειδοποιούσες για τουτα, εν θα εγλύτωνα το εγκεφαλικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @SKonte Ερώτησεςι τον φίλο σου πόθεν φκαίνει το Πόντζιος;;;

    @Πρασινάδα: οι εξελίξεις στην Κύπρο είναι ραγδαίες... Δεν σου εγγυούμαι την υγεία σου... Μείνε τζιαμέ που είσαι τζιαί εν καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγώ είχα ενα χωρκανό που τον έλεγαν πόντζιο άμπα και για τον ίδιο που μιλούμε...τώρα γιατι τον αλλαλούσαν έτσι δεν ξέρω...για όνομα σιύλλου μου φένετε...για την Αγκνες πιστευω οτι έχει το απολύτο βιογραφικό να γινει πολιτικός...πσιδί γνωστών γόνων, απο μικρή σε νεολαία, τελείωσε με άριστα(ουάου) και έγινε δικηγόρος..και όπως όλοι οι δικηγόροι στην Κυπρο γίνονται πολιτικοί(ψευτές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να υποθέσω ότι αν κάμετε προεκλογικό φυλλάδιο εσείς εννα το αφήκετε όφκερο; Επειδή Ο,ΤΙ γράψουν οι υποψήφιοι σχολιάζετε το.
    Τι καρτεράτε δηλαδή να γράψει κάποιος όταν παρουσιάζει τον εαυτόν του;
    Τα ίδια θα εγράφετε τζιαι εσείς.
    Τζιαι περιπέζετε τζιαι το γεγονός ότι γράφουν ότι εν άριστοι. Αν είναι δυνατόν.
    Να μουρμουράτε τζιαι να περιπέζετε τους άλλους είσαστεν καλοί. Εσείς οι τέλειοι, οι αλάνθαστοι.

    μυστικό: Ο χαρακτήρας τζιαι οι δυνατότητες κάποιου ατόμου εν καθορίζουνται που το επίθετον/όνομα/παρατσούκλιν του. Απλά έτσι πληροφοριακά σε περίπτωση που αδυνατείτε να το αντιληφθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Misharos
    Εμένα προσωπικά ενεν μονο τί γραφεται που με ενοχλεί αλλα κυριως πως γραφεται τζαι πως παρουσιάζεται ο υποψήφιος γενικα γιατι ουλλα μαζι αντικατοπτρίζουν τον υποψήφιο.Θα σου δώκω ενα παραδειγμα. Το να δουλευκεις στο γραφείο του παπά σου τζαι να χουμίζεσαι για τουτο εν μου αρέσκει γιατι σημαινει οτι χουμίζεσαι για το οτι δεν αντιμετώπισες τις ιδιες "δυσκολίες" τζαι ηβρες τα πιο ευκολα για να έβρεις δουλεια όπως ένας αλλο συναδελφος που εν έσhει παπά δικηγορο/μέσο. Επίσης καποιος που σέβεται τον εαυτό του εν τα διορθώνει που πάνω με πένα!! Πως θα σε πάρουμε στα σοβαρα, αμαν εσυ δεν μας πέρνεις στα σοβαρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "γονείς της ο Σώτος και η Ρίνα Πετακτού"...
    πέρκι να σοβαρομιλά τούτη?! so post material

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλος Πεκάτσας #1207 Δεκεμβρίου, 2011 11:36

    Ρε ππούστιη, εννα κλειδώνω τα γραμματοκιβώτια μου άλλη φορά να μεν πιάνεις τα διαφημιστικά του κόσμου που μέσα τσιαι να γράφεις μαλακίες! Όπως και να χει, απέδειξες ότι η Πεκάτσα κάνει διερευνητική δημοσιογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα νομίζω τούτο το απόφοιτη του Leicester, ασκούμενη δικηγόρος, ΝΕΔΗΚ εν pattern των φετινών εκλογών διότι και η σχολική έφορος της Manas ήταν το ίδιο (του 1989 όμως όχι 1988 εκείνη)

    Btw η φώτο με τον Πεύκιο παίζει να είναι photoshop

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εν μπορείς να πεις το ΔΗΚΟ φτιχά τους υποψήφιους -φκιόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα απλά είπε που δουλεύκει. Τι εν το κακό, τι έπρεπε να ελάλεν δηλαδή; Ούτε φαίνεται να το εχουμίστηκεν ούτε έγραψε παραπάνω λόγια. Λέτε ότι ήσιε σίουρη θέση μετά που αποφοίτησε. Εμ ναι καλημέρα εν στην Κύπρο που ζείτε, τη γη της κουμπαροκρατίας εν έπρεπε να εκπλήσσεστε.
    Δηλαδή κάμνετε στόχο συγκεκριμένα άτομα σαμπώς τζιαι ούλλοι οι υπόλοιποι εν άγιοι.
    Εννα μας πείτε ότι "χουμίζεται" ότι μιλά αγγλικά τζιαι γαλλικά τζιαι ότι παίζει πιάνο.
    Φαίνεται πως το να σχολιάζετε αρνητικά υποψήφιους "εν της μόδας" τζιαι γι'αυτό η όλη φασαρία.
    Για το διόρθωμα με την πέννα εν είπα τίποτε, μεν μου βάλλετε λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Πρασινάδα :Ούτε εγώ να έγραφα... Πλήρης κάλυψη.

    @Αχάπαρη: μετά φταίω εγώ που τους κάμνω πόστ...

    @Brenda/Μana: έιναι απο το ίδιο φυτώριο νέων ταλέντων...

    @misharos: φίλε μισιαρέ επειδή βαρκούμαι να σου απαντήσω πόηντ μπάη πόηντ θα σε ρωτήσω κάτι και αν το καταλάβεις καλώς....Πέμου, εν της μόδας να μπάινεις μές τα μπλόκ τζιαί να σχολιάζεις πόστς που δεν σου κάθονται ή κάμνεις το για άλλους λόγους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάμνω το επειδή διαφωνώ τζιαι απλά παρουσιάζω την άποψη μου. Τίποτε παραπάνω. Τζιαι όι έννεν της μόδας επειδή εν το κάμνουν τζι'άλλοι.
    Τι σημαίνει "δεν σου κάθονται";. Αν ήταν να κάμνουμε κομεντ μόνο όποτε εσυμφωνούαμε ήταν να το κλείσουμε το μαχαζί.
    Κάμνω το για συζήτηση. Αλλά αφού βαρκέσαι να συζητήσεις τις θέσεις σου...
    Εν το κάμνω ούτε για να θίξω, ούτε για να μαλλώσω(ούτε καν πρέπει να εκλάβετε τη διαφωνία μου ως μάλλωμα μεταξύ μας) ούτε για να ειρωνευτώ, ούτε για να φκάλω τα νεύρα μου ούτε για οποιουδήποτε "άλλους λόγους".
    Απλά διαφωνώ for fuck's sake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχαχαχαχαχαααα, έσιει σιύλλον πον τον λαλούν Πόντζιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @misharos: "φίλε μισιαρέ επειδή βαρκούμαι να σου απαντήσω πόηντ μπάη πόηντ θα σε ρωτήσω κάτι και αν το καταλάβεις καλώς..." Εντ δε ρηζάλντ ής: κακώς.

    @postbabylon: λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένιξερεις τι να πεις τζιαι απαντάς μονολεκτικά;
    Μια χαρά εκατάλαβα τζιαι εξήγησα σου λέξη-λέξη τις θέσεις μου.
    Αν εσύ παρουσιάζεις την γελοία δικαιολογία ότι βαρκέσαι να κάμεις συζήτηση τότε νομίζω να σβήννεις τα αρνητικά σχόλια στο μπλγοκ σου αφού εν δέχεσαι την αντίθετην άποψη.
    Εν μπορείς να μεν κάμνεις καθόλου συζήτηση χωρίς να απαντήσεις σε κανένα που τα σημεία μου τζιαι να πυροβολάς εμένα τζιαι όι τις θέσεις μου τζιαι στο τέλος να φκάλλεις συμπέρασμα ότι είμαι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ε μισιαρέ άτε μάνα μου να φάεις καμιά μουγια γιατι κόφκο σε σαν να πολλο ασχολείσε με το θέμα και βάζεις με σε υποψίες ότι κάποια σχέση έχεις με την κορουδα..για τον άλλο που ειπαμε οτι έχει όνομα σιυλλου εν σε πείραξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήξερα την κοπέλλα που πριν, εν εχω ομως οποιεσδήποτε σχέσεις μαζίν της.
    Θα αντιδρούσα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο αν εγίνετουν για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Έκαμα τζιαι σχετικό ποστ παλιά προσπαθώντας να καταλάβω πώς σκέφτεστε. Εν είμαι τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να με επηρεάζουν οι προσωπικές σχέσεις τζιαι ούτε είμαι θύμα του κυπριακού νεποτισμού.
    Εν γελοίο ότι εκτός που την πρασινάδα κανένας εν απάντησε στα σημεία μου με επιχειρήματα τζιαι εσπέυσατε αμέσως στην εύκολη λύση να μου επιτεθείτε εμένα αντί των σημείων μου.
    Εν με επείραξε λαλεί. Άλλη φορά να με θκιεβάζεις πιο καλά τζιαι ύστερα να κρίνεις "ανώνυμε". Έγραψα για τον κύριο:
    "μυστικό: Ο χαρακτήρας τζιαι οι δυνατότητες κάποιου ατόμου εν καθορίζουνται που το επίθετον/όνομα/παρατσούκλιν του. Απλά έτσι πληροφοριακά σε περίπτωση που αδυνατείτε να το αντιληφθείτε."
    Αν είναι δυνατόν να κρίνουμεν έναν άτομο που το παρατσούκλιν του. Μπορεί ναν ο καλύτερος άθρωπος αλλά επειδή έσιει "όνομα σιύλλου(!)" να μεν τον ψηφίσετε. Τέτοια εν η ηλιθιότητα που σας δέρνει.
    Θκιεβάστε το τούτο εννα σας βοηθήσει http://ninjapirate.com/logic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφου είμαστε ηλίθιοι τότε γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις σε ένα blog το οποίο βλέπει τα πράγματα απο μια άλλη σκοπιά απο ότι τα βλέπεις εσύ;; Ή μήπως αιτήσε σημασίας; Ή προσπαθείς να νικήσεις την ηλιθιοτητα μας; Ξέρεις η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.Μήπως δεν έχεις καταλάβει την ανίκητη μας ηλιθιότητα; Την σελίδα που μου έδωσες είναι γραμμένη στα αγγλικά άρα η ηλιθιότητα μου δεν με αφήνει να καθίσω να την διαβάσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Αφου είμαστε ηλίθιοι τότε γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις σε ένα blog το οποίο βλέπει τα πράγματα απο μια άλλη σκοπιά απο ότι τα βλέπεις εσύ;;"

    Λέγεται διαφωνία αν δεν ξέρεις τον ορισμό. Το ότι διαφωνώ εν σημαίνει ότι εν πρέπει να εκφραστώ. Εκαλομάθετε νομίζω να συμφωνούν ούλλοι μαζί σας. Γύρεψε δύο ρήματα: διαφωνώ, συζητώ.

    " Ή μήπως αιτήσε σημασίας; "
    Καθόλου. Παρά να κρίνεις που τα σχόλια μου σε ενα ποστ, θα ήταν καλύτερα να με κρίνεις αφού πρώτα με μάθεις. Εν εκπλήσσομαι που κρίνετε με λίγα στοιχεία(μόλις εκρίνατε έναν άθρωπο που το παρατσούκλιν του), χωρίς καν να ξέρετε τον άλλο.

    "Ή προσπαθείς να νικήσεις την ηλιθιοτητα μας; Ξέρεις η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.Μήπως δεν έχεις καταλάβει την ανίκητη μας ηλιθιότητα;
    Μήπως δεν έχεις καταλάβει την ανίκητη μας ηλιθιότητα; "

    Επειδή λέγεται ότι το είπεν ο Άινσταιν σημαίνει έτσι είναι; Τελεία και πάυλα;Η ηλιθιότητα είναι εξ ορισμού νικημένη δυστυχώς όμως τούτον εν της απαγορεύει να εξαπλώνεται. Επίσης ένας ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται ότι εν ηλίθιος γι'αυτό τζιαι το ότι ειρωνεύεσαι ότι είσαι ηλίθιος καταλήγει σε αποτυχία.
    ;; Πού κολλά; Η ηλιθιότητα δεν σου απαγορεύει να μαθαίνεις τζιαι ξένες γλώσσες. Εν το ήξερες; Έχουμε τζιαι google translate. Ντοίγκ.

    Συνεχίζεις να πιάννεσαι που μια λέξη που είπα αγνοώντας ηθελημένα τα υπόλοιπα. Όταν απαντήσεις θα απαντήσεις σε όσα ετοποθετήθηκα τζιαι όι για άσχετα πράματα, γιατί ποττέ εν μπαίνω σε συζητήσεις που το κύριο θέμα εν η αλληλοκατηγορία όσων συμμετέχουν σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσον αδύναμοι φαίνεστε όταν καλείστε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας...
    Στην ειρωνία τζιαι στο περιπαίξιμο έσιετε master.
    άτε κανεί σας.
    κρα κρα κρα κρα κρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...