Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πλατεία Ελευθερίας






Και με πιο λίγα από €23εκ. (€22.969.825) ταρατατααααααν!!!!!






8 σχόλια:

  1. Εννά ψήνουμε τζιαι μπιφτέκια πας το βραστό το τσιμέντο το καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. αν εγίνετουν τούτο το έργο σε μια άλλη πόλη θα μου άρεσκε πολλά παραπάνω, αλλά προς το παρόν η Λευκωσία (και γενικά η Κύπρος) θεωρώ ότι πάσχει από έλλειψη χαρακτήρα.
    Έχουμε ιστορία αλλά δεν την δείχνουμε, έχουμε καλλιτέχνες αλλά δεν τους προωθούμε.
    Καλή χρυσή η Ζάχα, αρέσκουν μου τα έργα της, αλλά όι τζιαμέ.... τζιαμέ εχρειάζετουν κάτι άλλο...

    Τέσπα, ας ένι, μόνο να το δούμε να γίνεται τουλάχιστον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma giati en evalan tzai lio tsimento!!!!! ma peripezoun mas????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιους καλλιτεχνες εχουμε να προωθησουμε για κτισιμο μιας πλατειας; αρχιτεκτονες καλλιτεχνες; οι δικοι μας θα ηταν καλυτεροι; ειδαμε τους κυπριους με το νεο γενικο και το γσπ που εχει πετρες κτισμενες απ εξω για να βρεθουνται και μια διεξοδο (τότε που κτιστηκε) για φευγουν τα αυτοκινητα. είδαμε πως έπεσε το κτιριο του θοκ. όλες καλες δουλειες. ας δουμε και την Σαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκοντε,

    Μην μέμφεσαι τους Κύπριους Αρχιτέκτονες. Να μεμφεσαι την κριτική επιτροπή που απορρίπτει τις καλές προτάσεις και αποδέχεται τα τετρημμένα.

    Οι τσιμεντοβλακίες σε στυλ σταρ-τρεκ είναι ποστ μπανάλ. Τα υπόγεια είναι θέλγητρα παράνομων δραστηριοτήτων και η ευρωπαϊκή εμπειρία μας υποδεικνύει ότι θα μετατραπούν σε ουριτήρια.



    Ο τόπος έχει ανάγκη από πράσινο και η (υπερτιμημένη) πρόταση της Ζάχα γκριζάρει την ήδη γκρίζα πόλη. Τα 20 δέντρα που παρουσιάζει η μακέττα θα υλοποιηθούν σε 10 στην πραγματικότητα.

    Κάμε ρε παιδί μου ένα σχέδιο που να συνδέει το ελληνικό, βενετσιάνικο και μελλοντικό (με τις λύσεις του Κυπριακού και τις μεταναστευτικές τάσεις στην πρωτεύουσα το "μελλοντικό" μεταφράζεται σε " σιγά μην μείνει Έλληνας" .) ύφος της πόλης.


    Ηλίθιοι μιζαδόροι. Βάλτε πράσινο γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ λίγο το πράσινο! Να δούμε ποιον (άσχετον) δικόν τους εσάσαν πάλε σε βάρος της πόλης και των πολιτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ λίγο το πράσινο! Επίσης έπρεπε να βάλουν και νερά (λίμνες, συντριβάνια, κτλ). Να δούμε ποιον δικόν τους (άσχετον) εσάσαν πάλε σε βάρος της πόλης και των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...