Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και όμως φασιστικές οργανώσεις δραστηριοποιούνται στην Κύπρο...


Σε συνέχεια της τρομερής αποκάλυψης που έχει προβεί ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα ΓΓ του ακελ (εδώ) αναφορικά με την ύπαρξη οργανωμένης παραστρατιωτικής - φασιστικής - φανατικής - ακροδεξιάς οργάνωσης που επιδίδεται σε στρατιωτικά γυμνάσια και ασκήσεις, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα κεντρώων, κεντροδεξιών, δεξιών, ακροδεξιών, ακροακροδεξιών και ακροακροακροδεξιών έσπευσε να χλευάσει τις καταγγελίες του ΓΓ, πριν καν δουν ιδίοις όμμασι τα εν λόγω στοιχεία, οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. 

Προς τούτο, αποκαλύπτουμε νέβερ μπηφορ σηήνς και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της ακροδεξιάς, φασιστικής οργάνωσης που περιήλθαν στη κατοχή μας από πηγές που δε μπορούμε να αποκαλύψουμε...  Ο σύντροφος Άντρος και η τριγύρω ομήγυρη του θα πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι από τις αποκαλύψεις που ακολουθούν:




Αναμνηστική φωτογραφία του φασισταριού, πριν την έναρξη της μεγάλης άσκησης "ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ"


Ιπτάμενοι φασίστες πέφτουν με αλεξίπτωτα στο χώρο της άσκησης, που διεξάγεται κοντά στη Σιονίστρα του Τροόδους.


Ακροδεξιός φασίστας με εξοπλισμό και παραλλαγή για συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων έτοιμος να προβεί σε ακατανόμαστες πράξεις στην κατασκήνωση της ΠΕΟ στο Τρόοδος.


Ακόμα μια φωτογραφία που απεικονίζει 2 ακροδεξιά στοιχεία να προχωρούν αργά αλλά σταθερά προς την κατασκήνωση των Λαϊκών Οργανώσεων, με πλήρη εξοπλισμό και παραλλαγή.




Στα πιο πάνω νέβερ μπηφορ σηήνς από την άσκηση "Φ.Η.Θ." βλέπουμε καθαρά την επιχειρησιακή ετοιμότητα της οργάνωσης που δεν την φοβίζουν ούτε και οι πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.


Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τη σκληρή εκπαίδευση της οργάνωσης:


Νεανίδα φασίστρια με όνομα Λ.Κ. (το μπλόκ κατέχει το όνομα της και αν ζητηθεί θα το αποκαλύψουμε στις αρχές)  την ώρα που πραγματοποιεί την φασιστική άσκηση "Το Καβάτζιην του φασίστα"


Η νεανίδα φασίστρια με τον εκπαιδευτή της, κατά τη διάρκεια της άσκησης "What the fuck is this: Kill it anyway - I am a fascist" 


Η νεανίδα φασίστρια κρεμάμενη μόνο από ένα σχοινί, πυροβολεί και πετυχαίνει το στόχο. Φώτο από την άσκηση "Άσε μας κουκλίτσα μου, τώρα κάνω κούνια-μπέλα"


Τελειώνοντας τις αποκαλύψεις, σας παρουσιάζουμε 2 φωτογραφίες από τις πιο μυστικές ασκήσεις που πραγματοποιεί η οργάνωση. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που μας δυσκόλεψαν περισσότερο στο να τα βρούμε αφορούν τις ασκήσεις σώμα με σώμα που κάνουν οι φασίστες σε διάφορες αντισκλόουσντ περιοχές της ελεύθερης Κύπρου.


Η νεανίδα φασίστρια Τζούλια από τη επαρχία Λευκωσίας τη στιγμή που τρώει γυριστόν γαουρόκλοτσο από τον τρίτο τη τάξη φασίστα Γιοσιμήτσο. Η σκληραγώγηση αποτελεί το Α και το Ω στην εκπαίδευση της οργάνωσης.


Ο ακροδεξιός φασίστας ΧάουΡαΑγκέλα βγάζει νοκ άουτ, χωρίς να χάσει ίχνος ενέργειας, τον υποτιθέμενο κομμουνιστή.

Ελπίζουμε οι αποκαλύψεις μας να σας έχουν πείσει και οι χλευαστές των καταγγελιών που έγιναν,  να προβούν σε άμεση δημόσια απολογία προς τον ΓΓ του ακελ...


14 σχόλια:

  1. χαίρομαι που ενώ είσαι αντι-ακελικός παρουσίασες αυτό το έγκυρο θέμα αμερόληπτα. αυτή είναι ενημέρωση απαλλαγμένη από κομματιά ταμπού και έχθρες.
    μπράβο και συνέχισε δυναμικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έφαγες το θέμα Πέκατσε αλλά σε συγχωρώ, γκουντ τζομπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Αντίχριστε, τουλάχιστον έπεισα σε ότι ο Άντρος λαλεί αλήθκιαν;;; Τζιαμέ εν η ουσία...

      Διαγραφή
  3. Τρως το ψωμί μας λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε μάη φρέντ Ινβίκτους ητ γουόντ χάπεν αγκέην... ;)

      Διαγραφή
  4. Τζείνον που είπεν η Beatrix!
    Επίσης, Πεκατσόπουλλε μου, θεωρώ πως έπρεπε να βάλεις τζιαι κανένα watermark πάνω στες σπανιότατες φωτογραφίες που παρουσιάζεις. Διότι, αύριον πιθαύριον, που -με το δίκαιον τους- τα παιθκιά στο ΑΚΕΛ θα τες προωθήσουν πάρα πάνω, εν πιθανόν να ξιάσουν να σου δώκουν credit τζιαι να πάει ο κόπος σου χαμένος..
    Φυσικά εσύ κάμνεις το που καλήν καρδιά, βρε αδερφέ, άρα μπορεί τζιαι να μεν σε ενοχλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούλλα για το κόμμαν ρε Τουίστετ... άηστους να τες πιαν ούλλες...εν θέλω κρέτιτς...

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα! Τι πίνεις και δε μας δίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάω στοίχημα ότι τούτα ούλλα τα στοιχεία τα βρήκες από email του Άντρου που έστειλε κατά λάθος η γραμματέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...