Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

5 + 1 Απορίες προς Πραξ...

Το πιο κάτω απόσπασμα θα το βρείτε στον Φιλελεύθερο... (εδώ)

Λευκωσία: Την αποδέσμευση ποσού που ανέρχεται περίπου στα €500.000, ζήτησε με επιστολή της προς την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, η υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και πολιτικός προϊστάμενος της ΑΗΚ, Πραξούλα Αντωνιάδου. Σύμφωνα με σχετική επιστολή της υπουργού, το εν λόγω ποσό, θα καταβληθεί ως... αποζημίωση σε 11 υπαλλήλους της ΑΗΚ που θα αφυπηρετήσουν πρόωρα. Για τους περισσότερους συστήνεται η πρόωρη αφυπηρέτηση τους, επειδή, «δυσκολεύονται να προσαρμοστούν με τη νέα τεχνολογική εξέλιξη της ΑΗΚ, λόγω ηλικίας και μόρφωσης»


Απορίες

·         Η έκρηξη στο Μαρί είναι η τεχνολογική εξέλιξη της ΑΗΚ;;;;;

·   Δεν μπορούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι της ΑΗΚ να δουλέψουν τις μονάδες του 1960;;

·         Το ρεύμα από τα κατεχόμενα είναι χάι τεκ;;;

·         Οι γεννήτριες πετρελαίου έχουν εξωγήινη τεχνολογία;;

·         Είναι συγγενείς του Κασίνη τζιαι θκιώχνεις τους;;


Απορία Μπόνους

·         Πόσα θέλεις εσύ για να φυείς;;

6 σχόλια:

  1. Ενώ η Πραξούλλα μας έχει κάθε προσόν, κατάρτιση και κατανόηση του αντικειμένου που χειρίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα ο διευθυντής μου αν του έλεγα τέτοιο πράγμα θα με απόλυε την επόμενη μέρα...αυτοί όμως έχουν τα καλά της κοιλίας του...καλά ελεγε ο Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε (απλά δεν μας είπε πόσα εφαγε αυτός και πόσα οι υπόλοιποι) επειδή στην περίπτωση εδώ θα αποζημιωθούν βασίκα επειδη δεν μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλεία τους αυτο μας λένε και θα πάρουν και εξτρα 50 χιλιάδες συν τα υπόλοιπα...μια χαρα....το τι θα κερδισει η ΑΗΚ σε άλλους όχι σε εμας..και το αν θα βάλουν νέους υπαλλήλους ξέρουμε ποιους θα εξυπηρετησει πρώτους το θέμα τα κόμματα που θα βάλουν τους δικούς τους και όχι αυτους που αξίζουν....άντε γιατι όλα όμορφα και ωραία τα παρουσιάζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση:

    Αφού φτάσαμε ως εδώ, πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσουμε στο σημείο που θα αποδεσμεύουν κονδύλια με τη δικαιολογία "έτσι γουστάρουμε, ζήτω η Τουρκία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 κουσποι της ΑΗΚ πιο αργοι και απο το αργο πετρελαιο της ΑΗΚ βαριουνται να εκσυχρονιστουν και ζητουν και αποζημίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα μου διάς να γίνω τζιαι 'γω απροσάρμοστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Leave the Prax alone! She has the power!!!Ττσσ, τσσ, μάνα μου Πραξούλα μου τζε επήραν σε που κακό μάτι ότι τζε να κάμεις! Μα γιατί αραγές σου?
    Απορία δική μου ο Χριστόφιας που εν αχάπαρος καιεφοτίστηκε ότι εν χαπαρίζει που προεδριλίκιν πόσα θα θέλει για σύνταξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...