Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Το πεκάτσα μπλογκ αποκαλύπτει...


Όπως υποσχέθηκε το μπλογκ και μετά από ενδελεχή έρευνα σας αποκαλύπτουμε τι είναι επιτέλους η Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. (Ομάδα Υποστήριξης ΔΗμήτρη ΧΡΙστόφια)


Η Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. εμφανίστηκε στην Κύπρο και έχει στοιχεία από όλες τις θρησκείες του πλανήτη γη.  Η ακριβής χρονική στιγμή δημιουργίας της δεν είναι ακόμη γνωστή. Τοποθετείται στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Δεν είναι γνωστό αν ο ιδρυτής της έρχεται από αυτό τον κόσμο ή επικοινωνεί με τους οπαδούς του μέσω μιας μεθόδου που μοιάζει με το mind control.


Οπαδός της θεωρείται αυτός που είναι άνθρωπος απλός, δεν καταδέχτηκε ποτέ τις πολυτέλειες που προσφέρει η καπιταλιστική δυτική αυτοκρατορία των άγγλων και των αμερικάνων και γίνεται δεκτός μόνο από την επαγρύπνηση. Η επαγρύπνηση αποτελείται από τους μεγάλους δασκάλους της Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. Στα δύσκολα χρόνια που η μοίρα τους έστειλε να διδάξουν, μόνη παρηγοριά τους είναι η απλότητα, η δικαιοσύνη και η ευημερία που βρίσκουν σε χώρες όπως η Συρία και το Ιράν.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν υπάρχει προφήτης ή οι οπαδοί βλέπουν τη θρησκεία μέσα από ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα (π.χ. αντιδράσεις ανθρώπων για την έκρηξη στο Μαρί), χημικές και άλλες εκρήξεις, συνομωσίες κ.τ.λ.
Η διδασκαλία της Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. περιέχει εντολές όπως:
  1. Ου απαρνηθείς τον Μέγα διδάσκαλο
  2. Ου αντιπολιτευτείς
  3. Ου σκέπτεσαι για τον εαυτό σου, άκουε πάντα την επαγρύπνηση
  4. Ου ψεύδεσαι εκτός για το καλό μας
  5. Να διαβάζεις μόνο χαραυγή και γνώμη
Ανάμεσα στους πιστούς οπαδούς υπάρχουν και οι λεγόμενοι υπερσύντροφοι οι οποίοι πρέπει να διαβάζουν και τις άλλες εφημερίδες και μέσω της χαραυγής να τις διαψεύδουν. Δρουν και σαν ιεραπόστολοι προσηλυτίζοντας κόσμο από μικρή ηλικία. Από κάποια ηλικία και μετά δεν μπορείς να προσηλυτιστείς εκτός και εάν σε προτείνει ο Κάρογιαν.
Στην Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. βρίσκουμε τον αντισύντροφο κάτι σαν τον διάβολο του Χριστιανισμού. Έχει διάφορα ονόματα (ΕΟΚΑ Β, ΓΡΙΒΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, φασίστας, φασισμός…). Ότι και αν πάει λάθος φταίει η δράση του. Επίσης συναντάμε εκφράσεις του στυλ, “Με Γριβόστειλε, Γ**ώ την ΕΟΚΑ Β μου, Εν μακριά ρε εν στου Πραξικοπήματος την μάνα, Μα το μωρό σου εν λίο Γριβούι;;;, Γρίβα μαύρε…, Πίσω μου σ’ έχω ΕΟΚΑ Β, Φοβάται όπως ο Γρίβας το δρεπάνι…”  Η Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. έχει διάφορες τελετές για τον ξορκισμό του αντισυντρόφου, που όμως δεν είναι γνωστές παρά μονό στους υπερσύντροφους και στους μεγάλους διδάσκαλους.
Προφητείες από άγνωστους συγγραφείς του προηγούμενου αιώνα, λένε ότι ο Μέγα Διδάσκαλος θα  εκλεγεί πρόεδρος της Κύπρου αλλά κάποιοι θα τον αρνηθούν και θα προσπαθήσουν  να τον εξαφανίσουν από τον χάρτη υποκινούμενοι και χρηματοδοτούμενοι από τους αντισυντρόφους. Όμως δεν θα τα καταφέρουν και έτσι ο αρχηγός θα περάσει από πρόεδρος της Ευρώπης σε πλανητάρχη. Τότε τα πνεύματα του Στάλιν κ.α. θα έρθουν πίσω στα εγκόσμια να φέρουν πάλι την δικαιοσύνη και την ειρήνη στον πλανήτη των ανθρώπων.
Η Ο.Υ.ΔΗ.ΧΡΙ. προβάλει έντονα την άρνηση σε οτιδήποτε δεν προέρχεται από την επαγρύπνηση η οποία κατέχει την αλήθεια της ζωής. Λέγετε μάλιστα πως ξέρουν που βρίσκετε η φιλοσοφική λίθος αλλά και όλα τα γραπτά των Μάγια. Ακόμα πρεσβεύουν έντονα την απλότητα και τη λιτότητα στην καθημερινότητα όπου είναι δυνατό και εφικτό. Ο μύθος λέει ότι η θρησκεία άρχισε τη δράση της στην Κύπρο ώστε να σώσει μερικά γουρούνια αφού ως γνωστό οι κάτοικοι του νησιού είναι μαλωμένοι με την φυτικής προέλευσης διατροφή.
Δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά στοιχεία ώστε να καταλήξουμε κατά πόσο είναι μονοθεϊστική ή πολυθεϊστική.
Αποκλειστικές πληροφορίες του μπλογκ θέλουν τους υπερσύντροφους και τους διδάσκαλους της επαγρύπνησης να βλέπουν στο πρόσωπο του νυν προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το Μέγα διδάσκαλο (όπως περιγράφετε από τις  προφητείες) γι’ αυτό και η θρησκεία πήρε το όνομα της από τον νυν ΠτΔ. Αυτό υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι η Κύπρος οδηγείται στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον νυν πρόεδρο. Η θητεία της προεδρίας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση λήγει τον Δεκέμβρη του 2012 που σύμφωνα με τα γραπτά των Μάγια, τα οποία κατέχει η επαγρύπνηση, τοποθετείται και η συντέλεια του κόσμου.
Περισσότερες πληροφορίες μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα… φυσικά με την εγκυρότητα και αποφασιστικότητα των συντρόφων…

2 σχόλια:

  1. Προφανώς στην εοκα β ήταν μέλη και άτομα που τώρα είναι 15 ετών! Πρέπει όλοι να περάσουμε από καταναγκαστηκο εξορκισμό για να φύγει το προπατορικό αμάρτημα του πραξικοπήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοκρατικη αριστερα27 Αυγούστου, 2011 00:14

    πολλοι της εοκα β εχουν μετανοησει.το ακελ ομως θελει την εκτελεση τους.αραγε το ακεκ μετανοησε για την υπομονευση της εοκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...