Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Θέλει καππακωτή τζιαί δόξα η λύση...


Ο τελευταίος κυβερνήτης της Κύπρου Sir Hugh Foot μαζί με τον Εθνάρχη νούμερο 1 Αρχιεπίσκοπο Μακάριο τον 3ο, για την ελληνοκυπριακή πλευρά και ο Dr Fazil Kutchuck για την τουρκοκυπριακή πλευρά υπογράφουν την συνθήκη έναρξης του κυπριακού προβλήματος. Κύπρος, 16 Αυγούστου 1960.

Η πρώτη συνάντηση υψηλού δείκτη νοημοσύνης στις 12 Φεβρουαρίου 1977 μεταξύ των: Εθνάρχης νούμερο 1 Αρχιεπίσκοπος Μακάριος για την ελληνοκυπριακή πλευρά και Rauf Denktash για την Τουρκοκυπριακή πλευρά. Η κρέμα στοOREO είναι o Dr. Kurt Waldheim.

O wannabe Εθνάρχης νούμερο 2 Σπύρος Κυπριανού (μετά την απαγωγή του γιού του και την καταβολή λύτρων εκ μέρους της οικογένειας) για την ελληνοκυπριακή πλευρά και ο Rauf Denktash για την Τουρκοκυπριακή πλευρά κατέληξαν σε 10 σημεία τα οποία θα δούμε στη συνέχεια να γίνονται 1.000, στις 19 Μαΐου1979. Η κρέμα στο  OREO είναι και πάλι o Dr. Kurt Waldheim.

Ο never close to be Εθνάρχης νούμερο 3, Γιώργος Βασιλείου για την ελληνοκυπριακή πλευρά και για την Τουρκοκυπριακή πλευρά μία από τα ίδια ο Rauf Denktash. Μαζί τους ο Javiér Pérez de Cuéllar, Φεβρουάριος 1990.

Το 1992 είχαμε τις πρωτότυπες ιδέες Γκάλι. Στο γήπεδο είχαμε την προηγούμενη ομάδα (Γιώργο Βασιλείου - Rauf Denktash). Διαιτητής ο Boutros Boutros-Ghali.

Ο dream to be Εθνάρχης νούμερο 4 Γλαύκος Κληρίδης, μετά από το πέρας 10 περίπου χρόνων και την ανάκαμψη από τις ιδέες Γκάλι, ξαναμπαίνει στο παιχνίδι να αντιμετωπίσει τον Rauf Denktash. Αρχές του 2002 τον ρόλο του λουκάνικου στο Hot dog παίζει Kofi Anan.

O very close to be αλλάfailed tragically to be, Εθνάρχης νούμερο 5, Τάσσος Παπαδόπουλος ως άλλος Μεταξάς λέει το πρώτο βαρυσήμαντο όχι του 21ου αιώνα. Το 2003 για την ελληνοκυπριακή πλευρά ο Τάσσος και φυσικά για την Τουρκοκυπριακή πλευρά ο Rauf Denktash. Ο Kofi Anan συνεχίζει στον ίδιο ρόλο…

Ο cannot even dream to be Εθνάρχης νούμερο 6 Δημήτρης Χριστόφιας έχει 2 πρωτοτυπίες…
1. Είναι ο μόνος που δεν αντιμετώπισε τον Rauf Denktash
2. Είναι ο μόνος που δεν είμαστε σίγουροι σε πια πλευρά παίζει… Οι προηγούμενοι κουτσά στραβά εφκάλλαν μας κάτι τις ότι εν μαζί μας…
Απέναντι του ήβρεν τον Ταλάτ, τζιαί επίναν καφέ… με τον Ερογλου τρώων σάντουιτς… Το σάντουιτς έχει γέμιση ΜπαΚιΜουν…

Και τώρα φτάνω στον στόχο της ανάρτησης …Ποιοι θα δώσουν τις επόμενες καπακοτές;;; Περιμένω προβλέψεις....

Η πεκάτσα δίνει τη δική της…



5 σχόλια:

  1. ωραιος γυπας02 Νοεμβρίου, 2011 20:01

    προσοχη η πεκατσα ειναι της μιτ!προσεξτε πωςβριζεις τους ηγετες μας και πως ωραιοποιει τους βρωμοτουρκους.θανατος σε ολες τις πεκατσες.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gypas ta farmaka sou en ligmena.... oi pliroforia auti en dorean niotho kapos philathropi simera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @gypas
    poooooo, n megalo to provlima kamia swtiria.. akou tin bonnie and clyde kati xerei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίε γύπα. Είσαι του ΑΚΕΛ (και του ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ δηλαδή, αλλά φέτος είσαι του ΑΚΕΛ). Κανένας από τους προαναφερόμενους δεν είναι ηγέτης καθώς από τους προαναφερόμενους κανένας δεν είχε όραμα. Και όταν λέμε όραμα δεν εννοούμε Δικοινωτική Διζωνική Ομοσπονδία καθώς αυτό είναι το όραμα των Τούρκων.

    Ο μόνος ηγέτης της σειράς φωτογραφιών, όσο τραγικό και να ακούγεται, είναι ο Ερτογάν. Ο οποίος δεν χρειάζεται ωραιοποίηση γιατί έχει όραμα.

    Και μέρος του οράματός του είναι να πείθει κάτι πτωμολάγνα πτηνά σαν εσένα ότι οι μέχρι τώρα πρόεδροι μας υπήρξαν ηγέτες. Και ότι η λύση θα πρέπει να είναι η ΔΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...