Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η πεκάτσα ερευνά…


Η πεκάτσα δημοσιεύει τα αποτελέσματα παγκύπριας έρευνας που διεξήχθη μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου 2011 και 10 Σεπτεμβρίου 2011, με θέμα, «Διάφορα θέματα που απασχολούν την Πεκάτσα και όχι μόνο».

Η έρευνα διεξήχθη με δείγμα 753 ζωών, από όλες τις επαρχίες (…και τις 6…) και περιλάμβανε ως επί το πλείστο γάρους, κουέλλες, τράουλλους, σιοίρους, τσιβιτζιασμένους σιύλλους, κουρκουτάες και όρνιθες, και  έγινε με την μέθοδο του ερωτηματολογίου. Η επιλογή του δείγματος έγινε με την μέθοδο του ζίττουρου.


Διαφάνεια 1η:



















Τα ζώα ερωτήθηκαν να μας πουν «Πόσα αππίθκια χωρεί ο σάκκος». Σκοπός να δούμε την ικανότητα των ζώων να εκφέρουν την δική τους άποψη. Τα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά… τα ζώα μοιράστηκαν σχεδόν στα 6. Συμπέρασμα, τα ζώα γενικώς έχουν το καθένα την άποψη τους…


Διαφάνεια 2η:


















Τα ζώα ερωτήθηκαν να μας πουν «Τρείς το λάδιν, τρείς το ξύδιν, πόσα το λαδόξυδον;;» Σκοπός να δούμε την ύπαρξη λογικής στον τρόπο σκέψης των ζώων. Η πλειοψηφία των ζώων μας απάντησε 6, που δείχνει και την ύπαρξη λογικής στον τρόπο σκέψης των ζώων.



Αφού επιβεβαιώσαμε ότι τα ζώα έχουν άποψη και λογική, προχωρούμε με την τρίτη διαφάνεια.



Διαφάνεια 3η:


















Tα ζώα ερωτήθηκαν να μας πουν «Να αλλάξει την κάππα των μαλλιών του τζιαί να τα κάμει όπως τον Κυρίτσην;;;» Τα ζώα επιθυμούν αλλαγή μεν, αλλά όχι δραστική δε. Παρατηρούνται ακραίες αντιδράσεις από αριθμό εξτρεμιστικών κουέλλων που ψήφισαν «να γίνει κοτσούθκιας όπως τον Γρίστον», αλλά σε μικρά ποσοστά.


Διαφάνεια 4η:


















Τα ζώα εδώ χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Η πλειοψηφία των γάρων, εψήφισε ότι είναι ευαισθητούλλης, ενώ μεγάλο ποσοστό των φασιστικών τράουλλων ψήφισε ότι κλαίει επειδή έτσι πρέπει. Η πεκάτσα αδυνατεί να εξάγει οποιοδήποτε συμπέρασμα… Οπόταν, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.


Διαφάνεια 5η:



















Τα ζώα προτείνουν Γιαπανά…τελία. Μικρός αριθμός από ακροδεξιές όρνιθες ψήφισαν «Να του κάμνει η Έρση». Θα ζητήσουμε περισσότερη ενημέρωση ως προς το τι βάλλει μέσα η κ. Έρση.



Διαφάνεια 6η:


















Εδώ τα ζώα στη συντριπτική τους πλειοψηφία απάντησαν μα μιλά μόνο εγγλέζικα. Είναι προφανές ότι στα ζώα αρέσει η όκσμπριτζ προφορά του… και έχουν αίσθηση του χιούμορ.



Διαφάνεια 7η:



























Τα ζώα εδώ δείχνουν το δρόμο αναγνώρισης της ευθύνης των πράξεων τους. Εφάν τα πίτουρα και το παραδέχονται.  125 ευθυνόφοβα ζώα απάντησαν ότι φταίει ο μάστρος του διπλανού γάρου. 140 αναποφάσιστα, συγχυσμένα ζώα αναγνωρίζουν εμμέσως ότι έχουν ευθύνη…



Διαφάνεια 8η:



















Αυτή ήταν ερώτηση μπόνους. Τα ζώα ερωτήθηκαν να μας πουν «Ποιος σου φακκά παραπάνω;;». Ομόφωνα απάντησαν Χρίστος Χριστοφίδης. Χρίζει περισσότερης ανάλυσης η αντίδραση των ζώων, μιας και είναι η μόνη ερώτηση που ήρθαν σε σύγκλιση όλα τα ζώα…



Γενικά συμπεράσματα έρευνας… Τα ζώα μπορεί να έχουν άποψη και λογική…να τα αφήνετε να την εκφράζουν...


8 σχόλια:

  1. Θέλω να γίνουμε φίλοι :) Κλαίω που τα γέλια!

    Ειδικά στο "Να μιλά οξά να μεν μιλά" , "Η οκκά τετρακόσια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕεε αφού η οκκά ΕΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ... Πως να το κάμουμε άλλωστε;;;; ααααχαχαχαχαχαχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Να μιλά μόνο εγγλέζικα"

    black humor α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο φταίει ο γάρος που τα άφησε απροστάτευτα το γάρος είναι επίθετο Μα ίντα γάρος είσαι για παράδειγμα ή μιλούμε για τον κανονικό το γάρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mmm σάντουιτς που τον Γιαπανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pekatsa epistepses oti to trifilli itan na tes fai epses? pekatsa en oraia i rashi tou Fitou? markasa thanx pou eksifterises tin pekatsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...